nasa iskustva
Quote from Deleted user on 10/11/2020, 18:25Mi smo bracni par koji vec duze vrijem uziva u ovom tipu odnosa. U pocetku smo startali s manje vise klasicnim trojkama, da bi u medjuvremenu skuzili da nas vise privlaci hotwife - cuckold odnos. Tako da danas uglavnom uzivamo u tim igricama
Mi smo bracni par koji vec duze vrijem uziva u ovom tipu odnosa. U pocetku smo startali s manje vise klasicnim trojkama, da bi u medjuvremenu skuzili da nas vise privlaci hotwife - cuckold odnos. Tako da danas uglavnom uzivamo u tim igricama
Quote from Guest on 20/10/2022, 21:47Quote from Deleted user on 10/11/2020, 18:25Mi smo bracni par koji vec duze vrijem uziva u ovom tipu odnosa. U pocetku smo startali s manje vise klasicnim trojkama, da bi u medjuvremenu skuzili da nas vise privlaci hotwife - cuckold odnos. Tako da danas uglavnom uzivamo u tim igricama
Quote from Deleted user on 10/11/2020, 18:25Mi smo bracni par koji vec duze vrijem uziva u ovom tipu odnosa. U pocetku smo startali s manje vise klasicnim trojkama, da bi u medjuvremenu skuzili da nas vise privlaci hotwife - cuckold odnos. Tako da danas uglavnom uzivamo u tim igricama